De beste Chinese webshops! Uitgekozen op betrouwbaarheid, veiligheid en aanbod!

Inhoudsopgave

Webshops

AliExpress

Je hebt vast wel eens gehoord van AliExpress. Sterker nog, de kans is best groot dat je zelf wel eens iets hebt gekocht via AliExpress. Het is niet voor niets immers één van de grootste webwinkels die er vandaag de dag zijn. Of je deze webwinkel nu wel, niet of slechts een beetje kent…

Bekijk artikel

DealExtreme

Internet maakt de wereld een stuk kleiner. De hele wereld ligt aan je virtuele voeten, zeker als het om online shoppen gaat. En met deze wetenschap in het achterhoofd, waarom zou je je dan beperken tot online shoppen bij Nederlandse webshops? Omdat dit zo lekker veilig en vertrouwd is?

Bekijk artikel

LightInTheBox

Webshop Lightinthebox.com is alweer zo’n typisch voorbeeld van een betrouwbare webwinkel uit China. Deze webshop bewijst dagelijks dat grenzen niet bestaan en dat online shoppen anno nu een internationale aangelegenheid is. Bekijk gauw onze LightInTheBox analyse!

Bekijk artikel

Gearbest

Er zijn in China nogal wat online webwinkels actief. Eentje die internationaal erg geliefd is en hoge ogen gooit is de firma Gearbest. In dit artikel vertellen we je dan ook graag wat meer over dit bedrijf. Laten we dan ook maar direct beginnen met het noemen van de voordelen van het bestellen bij Gearbest!

Bekijk artikel

Alibaba

Niet alleen het aanbod is enorm op dit Chinese handelsplatform, maar ook de concurrentie hier is enorm. Je begrijpt vast dat dit tot gevolg heeft dat de prijzen erg laag zijn. In het vervolg van dit artikel geven we je alle informatie over Alibaba.com. Lees gauw alle voordelen!

Bekijk artikel

Meld je aan voor de nieuwsbrief!