De beste Chinese webshops! Uitgekozen op betrouwbaarheid, veiligheid en aanbod!

Kennisbank

AliExpress telefoonhoesjes

AliExpress is ongetwijfeld de bekendste webwinkel uit China. Bij de webshop kun je ontzettend veel kopen, van kleding en schoenen tot tablets en telefoons. Je kunt bij de winkel ook telefoonhoesjes bestellen. Er zijn veel soorten AliExpress telefoonhoesjes te koop.

Bekijk artikel

Namaakproducten uit China

Op de Chinese marktplaatsen worden veel imitatieproducten aangeboden. Letterlijk alles is te koop op alle verschillende websites. Maar moet je dit wel doen? In dit artikel vertellen wij wat er allemaal te koop wordt aangeboden en waar je op moet letten.

Bekijk artikel

Importeren uit China

Shoppen op een Chinese marktplaats is goedkoop! Toch is het wel belangrijk om je goed in te lezen voordat je iets koopt. Je zult merken dat er verschillende aandachtspunten zijn. In dit artikel vertellen wij je waar je op moet letten voordat je een artikel importeert uit China.

Bekijk artikel

Invoerrechten China

Het bestellen van goederen uit China is voor veel mensen en bedrijven een uitkomst en vooral heel erg leuk. Dingen die hier in Nederland relatief gezien duur zijn zoals smartphones, tablets en leuke gadgets kosten vanaf een chinese site zoals AliExpress veel geld.

Bekijk artikel

Dropshipping vanuit China

Je hebt vast wel eens gehoord van het begrip ‘dropshipping’. Het is een term die we steeds meer horen maar wat betekend het eigenlijk? Waarom horen we steeds meer over dit begrip? Misschien nog wel belangrijker, hoe kan dropshipping uit China u helpen om uw bedrijf te laten groeien?

Bekijk artikel

Meld je aan voor de nieuwsbrief!