De beste Chinese webshops! Uitgekozen op betrouwbaarheid, veiligheid en aanbod!

AliExpress NL euro iDEAL betalen en betrouwbare coupons

Je hebt vast wel eens gehoord van AliExpress. Sterker nog, de kans is best groot dat je zelf wel eens iets hebt gekocht via AliExpress. Het is niet voor niets immers één van de grootste webwinkels die er vandaag de dag zijn. Of je deze webwinkel nu wel, niet of slechts een beetje kent, het is altijd goed om iets meer te weten van een bedrijf waar je graag iets bestelt of wilt gaan bestellen. Wij vertellen je dan ook graag meer over AliExpress. Online shoppen bij deze Chinese grootmacht biedt namelijk nogal wat voordeel.

Bekijk hier alle voordelen van AliExpress

Wat dacht je bijvoorbeeld van:

 • geen verzendkosten betalen
 • een uiterst gebruiksvriendelijke website
 • kopen onder “Buyer Protection” (aankoopbescherming van aankoop tot levering)
 • een assortiment van vele honderdduizenden artikelen
 • uitstekende kwaliteit tegen de laagste prijzen
 • gewoon online shoppen in het Nederlands
 • veilig betalen via iDeal (onder andere)
 • track & trace service

Reden genoeg dus om je eens iets meer te verdiepen in deze Chinese webshop.

AliExpress, een online marktplaats

AliExpress is een relatief jong bedrijf. Het bedrijf bestaat sinds 2010, maar is vanaf het begin één groot succes te noemen. Het is spelers die langer in deze markt actief zijn, DHgate bijvoorbeeld, inmiddels qua populariteit voorbij gestreefd. AliExpress is onderdeel van de Alibaba Group, een beursgenoteerde onderneming.

Bekijk hier alle betrouwbare verkopers!

AliExpress wordt altijd omschreven als een webshop. Bij een webshop denken wij vaak al snel dat we te maken hebben met één enkel bedrijf. Dit bedrijf verkoopt zijn artikelen, producten of diensten via zijn eigen website, waar de webshop een onderdeel van is. In het geval van AliExpress is dit net even anders. AliExpress is als het ware een grote online markt. Op deze virtuele markt vindt je vele duizenden verschillende bedrijven die hun artikelen te koop aanbieden. Stel dat je op zoek bent naar een horloge.

Wanneer je dit als zoekterm hebt ingegeven, dan kom je niet bij één Chinees bedrijf uit. Je krijgt dan horloges te zien van allerlei verschillende merken en van allerlei verschillende aanbieders. Deze bundeling van bedrijven en merken in één webshop geeft je toegang tot een assortiment dat zijn weerga niet kent. Jouw voordeel bestaat niet alleen uit dit enorme assortiment. De onderlinge concurrentie is namelijk net zo enorm en hierdoor zijn de prijzen vaak extreem laag. En de kwaliteit? Over het algemeen kunnen we gerust stellen dat de kwaliteit van de artikelen die je hier bestelt zonder meer goed te noemen is.

Betrouwbaarheid van AliExpress

Rondom de veiligheid met betrekking tot online shoppen is altijd veel te doen. En ja, moet je dan wel online willen shoppen bij een bedrijf als AliExpress? Kun je een Chinese webshop wel vertrouwen op het nakomen van hun verplichtingen? In het geval van AliExpress is hier maar één antwoord op mogelijk en dat is “ja”. Een bedrijf als AliExpress kan alleen maar zo groot worden als het betrouwbaar is en dit dagelijks in de praktijk weet te bewijzen. Er is wordt veel tijd en geld geïnvesteerd om veilig online winkelen ook echt veilig te houden. Hierbij is er veel aandacht voor jouw privacy.

Eén van de pijlers van de betrouwbaarheid van AliExpress is de “Buyer Protection”. Deze Buyer Protection is een aankoopbescherming die concreet neerkomt op het volgende:

 • je krijgt je geld terug wanneer je jouw bestelling niet ontvangen hebt
 • je krijgt je geld (al dan niet gedeeltelijk) terug wanneer het door jouw bestelde artikel niet, of niet geheel, voldoet aan de beschrijving ervan

Kom jij in aanmerking voor Buyer Protection? Klik hier.
Gebruikmaken van deze aankoopbescherming is eenvoudig. Het start altijd met contact opnemen met de verkoper. Aangezien deze verkoper zijn goede reputatie wil behouden zal hij jouw klacht altijd serieus nemen en ook zo behandelen. Een klacht wordt dan ook in verreweg de meeste gevallen snel opgelost. Wanneer je er om wat voor reden dan ook toch niet zo gemakkelijk en snel met de verkoper uitkomt kun je een “discussie openen”.

Dit klinkt lastig, maar is simpel omdat je allen hoeft te klikken op de button “open dispute”. Dit is een meer formele manier om samen tot een oplossing te komen. Kom je er echt helemaal niet uit? Dan laat je de zaak escaleren door te klikken op de button “escalate dispute”. Wanneer je hiervoor kiest komt AliExpress tussen beide en zal deze bemiddelen in een passende oplossing.

Is AliExpress betrouwbaar of niet?

AliExpress werkt volgens een systeem wat verkopers en kopers bij elkaar brengt. Op deze manier kunnen ze een groot aantal producten aanbieden. Het is echter wel de vraag of het allemaal zo betrouwbaar is. Elke persoon kan namelijk producten aanbieden op de site. Wij hebben de oplossing. Hou je aan onderstaande regels en jij weet zeker dat je aankopen op AliExpress altijd goed zullen verlopen. Want zeg nou zelf, niemand wil dat zijn pakketje niet aankomt!

Klik hier voor alle betrouwbare verkopers.

Controleer het aantal bestellingen en feedback

onbetrouwbare verkoper op aliexpress

Hier zie je een verkoper die geen of weinig reviews heeft. Let dus op dat je hier niet bestelt! Je kunt juist aan de reviews zien of een verkoper op AliExpress betrouwbaar is of juist niet. Vergeet niet dat iedereen zomaar kan ‘adverteren’ op AliExpress. Het is dus belangrijk dat als je een betrouwbare verkoper zoekt dat je er eentje zoekt die er wat meer uitziet als onderstaand voorbeeld.

betrouwbare verkoper op aliexpress

Hier zien we een voorbeeld van een (waarschijnlijk) betrouwbare verkoper. Het aantal reviews en bestellingen is heel hoog en hij heeft gemiddeld gezien een hoge beoordeling (5 sterren) gekregen.
Maar let op! Dit hoeft niet meteen te betekenen dat de verkoper betrouwbaar is. Deze stemmen kunnen namelijk ook gekocht of geautomatiseerd geplaatst zijn. Lees verder.

Het analyseren van de reviews

Wanneer je een product gevonden hebt met veel reviews, is het tijd om deze te analyseren. Kijk naar de reviews en ontdek of er patronen zijn. Wanneer je veel verschillende feedback ziet met dezelfde inhoud, is dit een aandachtspunt. Bekijk of er reviews zijn die ingaan op specifieke kenmerken van het product, zoals bij kleding er beschreven kan zijn of de maat klopt. Zie onderstaand screenshot, waar het een betrouwbare verkoper betreft.

Dit is een betrouwbaar product

Verzendingen en verzendkosten AliExpress

Natuurlijk is het niet zo dat je vandaag iets in China bestelt en het morgen al in huis hebt. China ligt nu eenmaal aan de andere kant van de wereld. Daarnaast heb je te maken met douaneformaliteiten en dit alles zorgt ervoor dat het allemaal wat langer duurt in vergelijking met bestellen bij een Nederlandse webwinkel. Vrijwel elke aanbieder op AliExpress zorgt ervoor dat je jouw bestelling kunt volgen door middel van een track & trace code. Niet alleen prettig om enig idee te hebben wanneer je jouw bestelling kunt verwachten, maar ook geeft dit een bepaald gevoel van vertrouwen. Je ziet immers dat er iemand bezig is met jouw bestelling.

Verreweg de meeste aanbieders op AliExpress rekenen geen verzendkosten. Of je wel of geen verzendkosten moet betalen staat altijd heel duidelijk aangegeven, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Dit geldt overigens ook voor de levertijd, want ook deze staat altijd, zij het indicatief, duidelijk aangegeven. Er zijn bedrijven die wel een bijdrage in de verzendkosten vragen. Vaak zijn deze alleszins redelijk en vaak ben je inclusief deze verzendkosten nog steeds voordeliger uit dan waar dan ook.

De taal veranderen van AliExpress naar het Nederlands

De taal is eenvoudig aan te passen op de website van AliExpress. Bovenin het menu zie je aan de rechterkan “language” staan. Hier kan de taal worden gewijzigd. Je kan ook surfen naar aliexpress.nl (klik hier), dan krijg je website direct in het Nederlands. Anders volg je onderstaande afbeeldingen.

Wijzig de taal van aliexpress in het nederlands

Bekijk hier de AliExpress website in het Nederlands.

Klik hier voor alle talen

Wanneer je dit scherm ziet klik je op “selecteer een taal”. Je krijgt nu een uitvouw menu met heel veel talen. Je kan de gewenste taal kiezen. Nederlands wordt als eerste genoemd.

klik op nederlandse taal

Zoals je ziet is er een groot scherm uitgevouwen met alle talen. De taal links boven is Nederlands. Als je hierop klik wordt je taal aangepast. Het kan zijn dat je dit bovenin je browser nog moet bevestigen of hiervoor toestemming moet geven.

Bekijk hier de AliExpress website in het Nederlands.

AliExpress op euro instellen

Tijdens je zoektocht op AliExpress zie je de prijzen continue in dollars. Dat is natuurlijk vervelend want hoeveel is een dollar nu precies waard? Het is daarom aan te raden om de prijzen op AliExpress in euro’s te laten weergeven. Je moet net even weten hoe dit moet, maar het is absoluut niet moeilijk! Volg onderstaande stappen, dan pas je eenvoudig de valuta aan.

AliExpress op euro instellen

Ga naar de website van Aliexpress (klik hier), dan kom je direct op de Nederlandse pagina. Helemaal bovenin zie je vervolgens een vlaggetje en daarachter USD. Dit moet worden aangepast naar EUR.

Klik hier om Aliexpress in te stellen op euro.

Van dollar naar euro Aliexpress

Je hebt nu gezien waarop je moet klikken. Je kan in dit scherm de taal en de valuta instellen. Wij gaan altijd naar aliexpress.nl, dan kom je standaard al op de Nederlandse pagina. Daarom ook het Nederlandse vlaggetje. Daaronder kan je klikken op US $ USD, dit menu vouwt zich dan uit.

Kies de gewenste valuta

Nu de valuta wordt uitgevouwen zie je alle mogelijkheden. Op het vierde plekje kan je kiezen voor euro.

Nu bevestigen

Klik op ‘bewaren’, nu zie je dat de valuta is aangepast. Alle prijzen worden vanaf nu in euro weergegeven.

Klik hier om Aliexpress in te stellen op euro.

AliExpress en euro betalen

Helaas laten veel mensen AliExpress nog links liggen omdat zij in de veronderstelling zijn dat je er alleen kunt betalen door middel van een credit card. Jammer en een gemiste kans! Natuurlijk accepteert AliExpress credit cards. Het is immers een internationale onderneming en een credit card is wereldwijd een algemeen geaccepteerd betaalmiddel. Het maakt hierbij overigens niet uit of je een VISA card hebt of een MASTER card.

Een andere mogelijkheid die je hebt is gewoon betalen zoals je gewend bent te betalen bij Nederlandse webshops. Met andere woorden, betaal gewoon snel, simpel en vooral veilig via iDeal. Hoewel de prijs standaard wordt weergegeven in dollars, betaal je altijd gewoon in euro’s. Je kunt overigens op de website van AliExpress aangeven dat je de prijzen in euro’s weergegeven wilt hebben. Wel zo gemakkelijk natuurlijk!

Naar alle waarschijnlijkheid zal je voorkeur uitgaan naar één van bovengenoemde betaalmogelijkheden. Voor de volledigheid noemen we toch ook nog de overige betaalmogelijkheden dier er nog zijn. Je kunt namelijk ook betalen door middel van een money transfer via Western Union of door middel van een meer traditionele bankoverschrijving. Beide mogelijkheden zijn minder gemakkelijk dan betalen via credit card of iDeal en nemen daarnaast ook meer tijd in beslag.

AliExpress iDEAL betaling doen?

AliExpress is een ideale winkel om goedkoop je favoriete gadgets te kopen. Werkelijk alles is er verkrijgbaar.

Klik hier om een AliExpress iDEAL betaling te doen.

Helaas is het heel erg lang onmogelijk geweest om te betalen met de iDEAL (In Nederland de meest favoriete betaalgateway), waardoor je gebonden bent aan een creditcard. Sinds kort bestaat de mogelijkheid om iDEAL wel te gebruiken bij AliExpress. Het zit alleen behoorlijk verstopt, wij gaan je uitleggen hoe je iDeal toch kunt gebruiken! Op deze manier kun je gewoon de gewenste bestellen zoals je dat gewend bent van de Nederlandse webshops!

AliExpress iDEAL

Ga via deze speciale link naar AliExpress (je komt dan direct op de juiste pagina), en vul je winkelmandje zoals je dat altijd zou doen. Als je nog geen account had aangemaakt, maak er dan één aan en vul vervolgens je bezorgadres in. Na het invullen van deze gegevens moet je even goed opletten en kijken naar onderstaand screenshot.

iDEAL betaling kiezen bij AliExpress

Nu kom je bij het scherm dat je je betaalmogelijkheid kan kiezen. Kies niet voor creditcard betaling maar klik op ‘other’ (andere betaalwijze). Wanneer je op de juiste knoppen hebt geklikt zie je nu  onderstaand scherm:

Betalen met iDEAL bij AliExpress

Nu staat er een veld: Account holder name. Hier dien je in te vullen wat de rekeninghouder is van de rekening die je wilt gebruiken voor de iDEAL betaling. Doorgaans is deze naam gelijk aan je eigen voorletters + achternaam.

Vervolgens kun je op de oude vertrouwde manier je bestelling afronden met iDEAL! Geen rare trucjes of vervelende omwegen, dit werkt gewoon binnen AliExpress!

Wat zijn de voor en nadelen van een iDEAL betaling?

Een iDEAL betaling gaat super snel en is eenvoudig, je betaald en je producten worden direct verstuurd. Wist je dat iDEAL alleen in Nederland wordt aangeboden? Daarom wordt de betaalmethode bijna alleen geaccepteerd door Nederlandse websites. Enkele uitzonderingen daar gelaten, zoals AliExpress. Maar een iDEAL betaling kan niet ongedaan worden gemaakt, betaald is betaald.

De website van AliExpress

Als je zoveel artikelen onderbrengt in één webshop, dan moet je er wel voor zorgen dat de website en webwinkel overzichtelijk blijft. Want als dit niet het geval is haken bezoekers simpelweg af. AliExpress is er goed in geslaagd om een overzichtelijke webwinkel te bouwen. Het enorme assortiment is netjes gerangschikt in rubrieken. Voorbeelden van rubrieken zijn huis & tuin, bagage & tassen en sport & entertainment. In totaal zijn er meer dan twintig rubrieken waarin je kunt zoeken. Het is overbodig te zeggen dat je binnen de verschillende rubrieken wederom een enorme keuze hebt aan sub rubrieken en artikelen.

Klik hier om naar de website te gaan.

Bovenaan de website heb je de “zoekbalk”. In deze zoekbalk kun je het artikel ingeven waar je naar op zoek bent. Zodra je begint te tikken geeft AliExpress je mogelijke zoekresultaten. Dit lijkt wellicht vervelend, maar het helpt je wel om sneller bij het artikel dat je zoekt te komen. De website van AliExpress is in te stellen in het Nederlands en dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk. De productomschrijving is dan immers ook in het Nederlands, zodat je precies weet wat je koopt.

Ook alle overige informatie, zoals info over Buyer Protection en de FAQ is gemakkelijk te vinden.

De AliExpress app

Natuurlijk heeft een internationale onderneming als AliExpress een eigen app. Deze download je geheel gratis via de Google Play Store (Android) of via de App Store (Apple). Net zoals de website blinkt ook de app uit in gemak en gebruiksvriendelijkheid. Ook in de app vindt je direct bovenaan de zoekbalk. Deze werkt op precies dezelfde manier als op de website, zoals hierboven beschreven. Een handige feature in de zoekbalk is de QR code scanner. Wanneer je via jouw laptop op AliExpress.com bent en hier een artikel ziet dat je graag wil bestellen, dan kun je de QR code die bij dit artikel staat scannen in de app. Bestellen en vooral betalen via de app gaat sneller, zolang je tenminste gebruikt maakt van mobiel bankieren.

Naast het bestellen van artikelen kun je natuurlijk ook jouw bestelling eenvoudig volgen via de app. Verder kun je hierin een zogenaamd “verlanglijstje” aanmaken en kun je berichten ontvangen en beantwoorden. Vanzelfsprekend kun je via de app ook in contact komen met de klantenservice van AliExpress.

De klantenservice van AliExpress

De klantenservice van AliExpress is al een aantal keren even kort ter sprake gekomen. Als je vragen, opmerkingen of klachten hebt, dan is de klantenservice het aangewezen adres voor jou. De klantenservice van AliExpress is 24/7 bereikbaar en dat kan natuurlijk ook niet anders als je over de hele wereld klanten hebt. De klantenservice is het best bereikbaar door middel van chatten. Dit kan zowel via de website als via de app.

Als je vragen hebt, dan kun je uiteraard eerst kijken op de website. Hier is namelijk een uitgebreide FAQ ondergebracht die antwoordt geeft op tal van vragen. Kijk eerst of jouw vraag hier misschien al bij staat, want dan heb je niet alleen het antwoord snel gevonden, maar bespaar je jezelf ook nog eens veel tijd.

Klik hier voor de AliExpress klantenservice.

Kortingen en aanbiedingen op AliExpress

Ondanks dat je überhaupt al heel voordelig shop op AliExpress.com komen zij dagelijks met spectaculaire kortingen en aanbiedingen. De toch al lage prijzen kunnen dus nog veel lager uitvallen! Vaak zijn deze acties van korte duur of is de voorraad beperkt. Twijfel dan ook niet te lang, want als je een dag later naar het artikel op zoek gaat kan het zijn dat je het niet meer kunt vinden of dat de korting is verlopen.
Bekijk hier alle actieve AliExpress kortingscodes.
AliExpress geeft wel aan hoe lang een bepaalde kortingsactie of aanbieding geldig is. Naast de dagelijkse aanbiedingen houdt AliExpress ook vrijwel elk weekend een weekendsale. Ook hier zeer lage prijzen en een keuze uit duizenden artikelen. Tot slot noemen we nog de zogenaamde kwantumkorting. Bij kwantumkorting krijg je korting als je bijvoorbeeld meerdere stuks van één artikel tegelijk bestelt.

Maak gebruik van coupons

Wanneer je naar deze pagina gaat heb je de mogelijkheid om een kortingscoupon toe te voegen aan je bestelling. Je ziet een overzicht van kortingsacties die verschillen per winkel. Vaak is het zo dat je dan voor een bepaald bedrag iets moet kopen waardoor je meer korting krijgt. Als je iets hebt gevonden dan kan je de bestelling plaatsen en later op de afrekenpagina kan je de korting aanklikken die je wilt gebruiken.

Voeg een coupon toe aan een bestelling

Als je een coupon hebt toegevoegd dan vind je deze terug zoals op deze foto te zien is. Je kan de coupon dan toevoegen bij je bestelling en zodoende gebruikmaken van de korting. Indien er meer dan 1 korting beschikbaar is kan je de beste selecteren.Het totale bestelbedrag wordt dan aangepast en de korting wordt toegevoegd. Dit zie je dan ook aan in je bestelling gebeuren. Mocht dit niet zichtbaar zijn kijk dan even goed naar de geldigheidsduur van de coupon of het minimale bestelbedrag dat nodig is om de korting toe te voegen.

AliExpress en de douane

Zeker, shoppen bij AliExpress is meer dan interessant als je naar de prijs kijkt. Maar toch is het niet alleen goud dat er blinkt. Wanneer je namelijk koopt bij een buitenlandse webshop (buiten de EU), dan ben je in feite artikelen aan het importeren. En je voelt hem waarschijnlijk al aankomen.je krijgt dan te maken met onze overheid. Invoerrechten, BTW, inklaringskosten, allemaal zaken waar je vooraf geen rekening mee hebt gehouden. Deze kosten kunnen aardig oplopen en dan is het winkelen bij AliExpress ineens een stuk minder voordelig.

In Nederland is de Belastingdienst verantwoordelijk voor de naleving van de regels rondom importeren. Hier hebben wij ook een uitgebreid artikel over geschreven. Voor een artikel over alles wat je moet weten over invoerrechten, klik hier. De douane is de uitvoerende instantie die in de praktijk controleert en handhaaft. Een aantal dingen zijn goed om te weten, namelijk:

 • Zolang jouw bestelling niet boven de €22,- uitkomt heb je niets van doen met douane en/of Belastingdienst
 • Bekijk leuke producten onder de €22,-
 • Kom je boven dit bedrag uit? Dan ben je formeel gezien verplicht btw te betalen over het bedrag van jouw bestelling.
 • Ligt het bedrag van jouw bestelling boven de €150,-? Dan ben je verplicht om, naast btw, ook invoerrechten te betalen. Lees hier hoe je deze kosten omzeilt.

Dit alles geldt natuurlijk alleen als de douane jouw pakket eruit pikt. Er is een kans dat jouw bestelling door de douane komt zonder dat deze gecontroleerd wordt. Of je deze gok wil nemen, die keuze is uiteraard aan jou. Wanneer jouw pakketje er toch tussenuit wordt gepikt, dan kun je alle kosten gewoon via de pakketbezorger afrekenen. De bezorgende pakketdienst verzorgt namelijk alle douaneformaliteiten voor jou.

AliExpress, ook iets voor jou?

Nu je iets meer weet over het fenomeen AliExpress is het gemakkelijker om te bepalen of shoppen bij deze Chinese webwinkel ook iets voor jou is. Online shoppen bij AliExpress is niet anders dan online winkelen bij een willekeurige Nederlandse webshop. Bestel -en betaalproces zijn immers nagenoeg hetzelfde. Je moet alleen iets langer op jouw bestelling wachten, maar daar tegenover staat dat je veel voordeliger uit bent.

Probeer het gewoon eens en laat je verrassen door een reusachtig assortiment en de laagste prijzen!

Begin direct met shoppen!


Stel een vraag over AliExpress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Jolanda schreef:

  Ik heb 2x een bestelling geannuleerd omdat het te lang duurde voor deze geleverd zou worden. Krijg ik nu vanzelf het geld terug? Ik heb betaald met IDEAL.

  • Redactie Kopeninchina.net schreef:

   Beste Jolanda,

   Wanneer je de bestelling hebt geannuleerd voordat deze is geaccepteerd ontvang je je geld terug. Doorgaans gebeurt dit tussen de 3 en 15 dagen.

   Heb je de bestelling geannuleerd nadat deze is ‘goed gekeurd’ dan moet de verkoper dit accepteren. Dit gebeurt niet altijd, omdat hij de bestelling al gemaakt of verzonden heeft.

   Groetjes,
   Team KopeninChina.net

 • Jacky schreef:

  Ls,

  Ik wil iets bestellen bij AliExpress en wil betalen per Ideal.
  Hoe kan ik dit doen?

 • Cora Voornhout schreef:

  Ik kan niet kopen [ bestellen ] er komt selecteer het land waar u van wilt verzenden. waar komt het probleem van dan
  HELP

  • Redactie Kopeninchina.net schreef:

   Beste Cora,

   U kunt bovenin uw scherm het land selecteren. Daar staat ‘ship to’, hier kunt u kiezen voor Netherlands.

   Groetjes,
   Team KopeninChina.net

 • anja schreef:

  Ik kan niet chatten met de klantenservice, krijg constant te zien dat de service not available is.

 • DORINA schreef:

  heei hoi ik kan niet voor ideal kiezen hoe kan dit het staat niet bij opties

 • Louise schreef:

  Hallo, ik probeer persoonlijke zwaaivlaggetjes te bestellen en siliconenarmbandjes, maar ik krijg nergens bericht hoe ik m’n logo in moet voeren. Hoe gaat dat is z’n werk? Krijg het ook nergens op internet gevonden 🙁 Bedankt alvast 🙂

 • Arjan Biemond schreef:

  Sinds vanochtend 08.00 kan ik geen betalingen meer doen. De confirm & pay buttom werkt niet en ik kom niet in stap 2 payment….

 • J.Windt schreef:

  Bestellen bij Aliexpress lukt niet bij payment krijg ik alleen ideal met een rondje dat maak ik zwart daarna krijg ik confirm and pay als ik daarop druk gebeurt er niets.Ik krijg ook geen andere betalingsmogelijkheden.

 • J.Windt schreef:

  Waarom werkt confirm and pay niet.Ik krijg ook alleen de mogelijkheid ideal met een rondje
  dat maak ik zwart maar er gebeurd niets.Als dit zo door gaat bestel ik er nooit meer iets.

 • h.zwager schreef:

  als ik mijn bestelling gedaan heb en wil afrekenen.
  dus comfirm/pay en druk op de bottum dan gebeurd er niets.

  ik heb het vinkje van mijn creditcard aan geklikt.

 • John van der Voort schreef:

  Hoe krijg ik oude creditkaart gegevens weg en nieuwe gegevens erin , nu moet ik telkens via optie andere kaart betalen, omdat anders de oude creditkaartgegevens worden gebruikt en daardoor geen betaling plaatsvindt.

 • Hns schreef:

  Betalen met prepaid visa kaart gaat niet meer. De verkoper weigert de betaling. Saldo op kaart voldoende. Nieuwe tacktiek??

 • G.Daelemans schreef:

  Ik heb op 11 november 2018 een bestelling geplaatst bij “aliexpress”.Vlug was er antwoord dat het bedrag geïnd was bij “aliexpress-London”Onmiddellijk volgde een bericht dat het pakket was verstuurd via UPS. Tot op heden ’14/12/2018) is er nog steeds niets aangekomen. Bij navraag krijg ik telkens antwoord dat de vertraging bij de douane ligt en dat ik geduld moet oefenen!!
  Is dit een normale gang van zaken of is er een verdacht reukje aan??

 • Etienne schreef:

  rechts boven de side staat niet meer Langulage(taal instellen) is plotseling niet meer te zien
  hoe komt dat?

AliExpress beoordelingen

AliExpress NL euro iDEAL betalen en betrouwbare coupons
3.7 : 25 keer gestemd

Meld je aan voor de nieuwsbrief!